Опис
«Культ» — це служіння киянам. Для тих, кого нестримно манить м’ясо,— гриль-бар. Шашлики, крильця, стейки, шаурма, бургери… Бенкет просто з полум’я. Для тих, хто воліє додавати в океан м’яса краплю пива,— пивоварня і паб-колекціонер. Крафтові лагери й елі, некрафтове безалкогольне пінне… На вершині — «культові» сорти: рисове нефільтроване й кукурудзяний пільзнер. Для шанувальників тонкого й ситного тіста — італійсько-грузинська пекарня. Піца, фокача, хачапурі… Піч трудиться на славу…. Один заклад — і аж три місії. Утім, чому тільки три?
«Культ» — це лимонадний водоспад, чайно-кавова перерва, виробництво настоянок і винний льох. «Культ» — це поклоніння музиці: електронній — упродовж тижня, живій — під кінець. «Культ» — це любов до руху: тут не соромляться танцювати. Урешті, «Культ» — це обожнювання гостей. Як часто трапляється паб, готовий не взяти ні копійки за їжу, що все-таки не припала до душі?.. (Звісно, якщо від страви відкусили максимум третину.) Ніколи? Тоді час вступити в «Культ».
Показати більше