Опис
«Пекін» — це столиця імператорського смаку. Інколи низка повсякденних страв і подій так і просить гурманів зануритися в неординарну кухню. Саме для таких «інколи» в Києві існує мініверсія Піднебесної — кулінарної імперії пельменів, рису й кедрових горіхів. Це одне з «найстарших» китайських бістро столиці, таке «досвідчене», що достеменно знає, як не дати гостю встояти перед жодною стравою. Ні перед «арахісовою» куркою гунбао, ні перед телятиною по-сичуанськи — ніжним м’ясом в імбирі й бобовій пасті, ні перед супом із локшиною…
Загортати хрустко-соковиту качку по-пекінськи в млинці, купати свинину в кисло-солодкому соусі, змішувати смаки креветок, гороху й смаженого рису… От що таке насолода в дусі країни, що вважає: «Їжа — основа життя»! Насолода, по яку варто вирушити якщо не в Пекін, то в «Пекін».
Показати більше