«Кухмейстер» — це три поверхи майстерності. 1 600 м², що вмістили все: від сцени до восьминога в салаті й устриць на льоду. Дім-ресторан (іще й із кондитерською!), оповитий легендами про засновника — уже третього поспіль кухаря в родині, що подарувала Україні не один рецепт. Кухня, що прикрашає борщ трюфельною сметаною, а котлету по-київськи змінює на тайський лад соусом томкха. Заклад, у якому тісто ферментують цілих 36 год (заради піци можна й почекати), а з качки, баранини й свинини роблять такі домашні ковбаси, що... Що місію «Втриматися» провалюють усі.
Спочатку тут навчилися загортати сьомгу в галушки. Потім — смажити стейки. Відтак — пекти п’ятикратно шоколадні брауні й перетворювати манго, чіа й маракую на безлактозно-безглютеновий рай, тобто пудинг. Далі черга була за напоями. «Кухмейстер» зібрав бузину й лемонграс для комбучі, а грушу й алое — для лимонадів. «Кухмейстер» став не тільки варити фільтр-каву чи лате, а й давати фантазії волю: так у меню з’явилися ананасовий еспресо-тонік і капучино-матча... Залишалося лише подумати про шанувальників більш міцного.
Тепер алкогольна карта теж до пари триповерховому ресторану. Цінителям віскі тут можуть запропонувати напої не лише зі США чи Шотландії, а й із Японії, Індії й Тайваню. Винна карта вміщує півсвіту (Україна, Італія, Греція, Австралія, Південна Африка, Нова Зеландія...). Коктейлі готують то на шартрезі, шафрановому лікері чи мараскіні, то на ромі, юдзу й авторському сиропі...
Тепер «Кухмейстер» готовий до абсолютно будь-якого бажання гостя.