Passenger — гастрономічний бар для тих, хто любить рух і передчуття нових пригод і вражень. Саме тому гості закладу потрапляють не в пересічні зали зі столиками, а в затишні купе старовинного поїзда і дивляться на зміну краєвидів за вікном (точніше, на екрані). Саме тому замовлення — переважно європейські страви — приносять не просто офіціанти у фартухах, а провідники в ретроуніформі. Саме тому склянки тут — точнісінько як в «Укрзалізниці».
Меню в Passenger — це рух потягів. Так, гостей запрошують поїхати з Києва до Одеси, у якій мандрівників пригощають соте з мідій та інших мешканців Чорного моря, борщем із телятиною, варениками з вишнею та м’ятою… Тих, кому хочеться побувати за кордоном, везуть зі столиці до Риму, де можна насолодитися тальятеле, або піцою із сьомгою, або качиним філе під соусом з апельсинів, або всім і одразу. Поїзд навіть ламає всяку географічну логіку й пропонує маршрут «Київ — Нью-Йорк». Місто великого яблука — ідеальний пункт призначення для туристів, що високо цінують стейки, рибу на вуглях і, звичайно, бургери.
Passenger, як і личить бару, мандрівників не тільки годує, а й бадьорить напоями. Провідники завжди готові запропонувати і найрізноманітніші коктейлі, і віскі, і домашні настоянки, і текілу з ромом… Окремо привертають до себе увагу вина, серед яких знайдеться і кілька українських сортів. Прихильники винятково здорового способу життя теж знайдуть собі щось до вподоби, наприклад чай чи каву, мохіто чи молочний шейк. Головне — не зволікати з вибором, бо «потяг одного не чекає».