Опис
Oxota na Ovets — це світлий простір без перегородок, відкрита кухня й живий трав’яний килим на стіні, це лобстери, устриці й паназійські страви за максимально «правильними» рецептами. Однак насамперед — це чималий вибір стейків із мармурової яловичини. Секрет особливо свіжого смаку страв ресторану — власна ферма, чим може похизуватися далеко не кожний заклад Києва. Завдяки такому господарству в Oxota na Ovets завжди є м’ясо — не тільки абердино-ангуських биків, а й овець та курей,— а також овочі, які відіграють вирішальну роль у сезонних змінах меню.
До їжі пропонують європейські вина, азійські алкогольні коктейлі, домашні лимонади, а також авторські рішення. Утім, чи не найбільше значення серед напоїв має чай, для поціновувачів якого в ресторані можуть влаштувати справжню церемонію.
Показати більше