Brugge — це нащадок бельгійських пивоварів. Можливо, саме тому йому все до снаги. Приготувати не лише баварські, найвідоміші, а й міланські, франкфуртські, навіть луїзіанські сосиски? Власноруч створити п’ять сортів пінного за унікальними рецептами? Скласти пазл хорошого вечора з вокалу й музичних інструментів? Для Brugge все це дурниці.
У меню майстерного ресторану-пивоварні різноманітні закуски — від грінок із пармезаном до карасів зі сметаною — сусідять із ситнішими стравами. Це і бургери, і хамон із наполі, і різноманітна піца, і стейки, і салати з вугром чи лососем... Звичайне частування з незвичайним смаком. Саме незвичайним: кухня Brugge обіцяє гурманам «віртуозні комбінації», здавалося б, найпростіших інгредієнтів.
Хтось поєднує цю незвичайність зі світлим чи темним пивом, медовим елем... Хтось — із настоянками, джином, віскі... Хтось — із якимось із 50 сортів вина на будь-які смак і кишеню. Комусь достатньо боржомі, узвару чи морквяного фрешу... Brugge радий будь-якому вибору. Адже мета ресторану — бачити посмішку кожного відвідувача після першого ж ковтка й укусу.