Brugge — ресторан із бельгійським іменем та українським пивом. Заклад — острівець релаксу, де із солоду й хмелю власноруч творять п’ять сортів пінного за унікальними рецептами, а з вокалу й музичних інструментів складють пазл хорошого вечора четверга, п’ятниці й суботи.
У меню різноманітні закуски — джеркі, курячі крильця, карасі зі сметаною, грінки з пармезаном — сусідять із ситнішими стравами. Тут і ціла низка смажених ковбас, і бургери, і хамон із наполі, і різноманітна піца, і стейки, і салати з вугрем чи лососем, які якнайліпше доповнюють світле й темне пиво. Кому пива замало, для тих є довгий список алкогольних напоїв — настоянок, віскі, джину, горілки,— а також винна карта з близько 50 сортами на будь-які смак і кишеню. Адже мета Brugge — бачити посмішку кожного відвідувача після першого ж ковтка й укусу.