«Колиба Хаус» — це радість для смакових рецепторів по-українськи. З Карпат — лангаш із кропом, банош із копченими шкварками та кабанчик із малиновим лекварем. З Полтави — вареники: м’ясні, картопляно-грибні й вишневі. З Києва — котлета з вершковим маслом та сирники з родзинками... З усієї країни ресторан зібрав усе найсмачніше, урізноманітнивши список кількома закордонними смаками, як-от хачапурі, люля-кебаб, картопля фрі чи стейк із лосося. Те саме й із меню бару: поруч із медовухою, обліпихівкою, хріновухою й кизилівкою опинилися європейські вина й коктейлі.
Тут, в оточенні соснового лісу, у самому закладі чи в альтанках і будиночках для компаній, легко забути про плин часу й важкість міського повітря. «Колиба Хаус», до міри колоритний ресторан і за сумісництвом готель,— знахідка і для тихого обіду, і для гучного весілля. Для банкету (до 130 осіб) тут готові не тільки заворожити розмаїттям страв, а й надати послуги флориста, діджея, навіть фольклорного співочого колективу. Адже, як каже народна мудрість, українська щедра душа меду не жаліє.