«Італійська редакція» — це, за словами команди ресторану, «Італія від начитаних хуліганів». Заклад — простір експериментів: від класичних страв однієї з найбільш улюблених у світі кухонь тут залишили хіба що низку назв. Експерименти шеф-кухаря подарували Києву цікаві поєднання: ньокі з рапанами із Чорного моря; равіолі, що виступають у тріо із судаком та жовтком; мартіні на основі трюфельної горілки... Навіть піца тут незвичайна: у її складі — два види італійського борошна і один — українського.
Концепція закладу з еклектичним меню та не менш еклектичним інтер’єром припала до серця не тільки гурманам: ресторан здобув срібну «Пальмову гілку» 2019 року. Відтоді команда проєкту не опускає планку, переосмисляючи страви й коктейлі, радуючи відвідувачів більш як 100 видами італійських вин, а також час від часу влаштовуючи тематичні заходи, як-от традиційний різдвяний вечір, фестиваль урожаю, римський гастротиждень тощо.