Gastrofamily Food Market, або GFM,— це кулінарна таємниця. Як можна було під одним дахом «поселити» всі найважливіші страви XXI ст.? Як можна було навчитися подавати їх лише за 3–5 хв.?.. Розгадка десь близько. Десь між устрицями й шаурмою, серед ролів і бургерів, у качці по-пекінськи й пінці, а може, сидрі... Десь там, де вишукане перетинається з простим. Десь у фудмаркеті GFM у будівлі Бессарабського ринку.
Тут переплелися сім найулюбленіших ресторанів міста. Mushlya — володарка восьминогів гриль, варених букцинумів і мідій темпура. «БПШ» — безсмертне тріо соковитих біляшів, ситних пончиків і різноманітної, навіть веганської, шаурми. Philadelphia — гастромегаполіс локшини й креветок, сирого лосося й вареного вугра. Dogs&Burgers — усесвіт яловичини й рослинного м’яса. Oxota na Ovets — колекція кулінарних трофеїв: від рамену й удону до устричних грибів і битих огірків. Pinzarella — країна римських і неаполітанських рецептів піци. «Білий налив» — струмок сидру, чаю, вина й наливок...
Сім найулюбленіших ресторанів переплелися — і тепер чекають не дочекаються киян, які хочуть усього й одразу.