«Київська реберня» — це «вогняна» легенда. Заклад, що манить столичних «хижаків» стейками з ферментованого м’яса — легшими й кориснішими за звичайні рибай і тибоун. Барбекю-ресторан, славний свинячими реберцями, що потопають в імбирі, гірчиці й меді, та чебуреками, які «носять» лише розмір XXL. Місце, у якому для кожного шанувальника пателень зі свининою влаштовують фаєршоу (саме так: свіжину смажать на очах у гостя)... Навіть декоративні поліна при вході й над барною стійкою недвозначно натякають: «Тут гаряче в усіх сенсах слова!»
Чим іще цікавий заклад? Славетним борщем із фермерськими овочами (і, звичайно, з реберцем), варениками (домашніми!), пивом і картвельськими винами... Це відповідь для дорослих (багатьох вона остаточно переконала довірити корпоративне чи сімейне свято саме «Київській реберні»). На юних же гостей у ресторані чекає не тільки окреме меню (від сирних паличок до курячого бульйону), а й «Планета дітей». Батути, гірки, гральні приставки, навіть карусель!.. Тут, разом із аніматорами, години линуть за хвилини... Тут усе саме так, як і має бути в сімейному ресторані.