Опис
«Ципа» — це гуцульський погляд на крафтове пиво. «Пантеон» карпатських заводів, що концентруються на принципово натуральних інгредієнтах і варять напої на основі води з високогірного джерела. Тут пригощають як класикою, насиченою нотами гіркуватого солоду й квіткового хмелю, так і більш незвичними поєднаннями. Наприклад, у пабі можна спробувати пінне чи сидр зі смаком чебрецю, квашеної капусти, цитрусів, брусниці, навіть пломбіру чи кави з карамеллю… Усіх охочих влаштувати стриману дегустацію «Ципа» чекає за крок від Михайлівського монастиря.
Мережа також пишається багатством найрізноманітніших продуктів — більше, ніж просто закусок. Це і овеча бринза, і сало свині-мангалиці, і пструг — копчена форель, і леквар із гострого перцю, і гірський мед, і крем із чорниці… Ціла низка карпатських смаків, що разом із напоями переносять цінителів із Києва в землі трембіт.
Показати більше