Опис
«Ципа» — це гуцульський погляд на крафтове пиво. Паб від «пантеону» карпатських заводів, що варять напої на основі води високогірного джерела та лише натуральних, принципово натуральних продуктів. Тут пригощають як класикою, насиченою нотами гіркуватого солоду й квіткового хмелю, так і дечим незвичним. Наприклад, у закладі можна спробувати пінне чи сидр зі смаком чебрецю, квашеної капусти, цитрусів, брусниці... Навіть кави з карамеллю чи пломбіру… Усіх охочих влаштувати дегустацію «Ципа» чекає за крок від Михайлівського монастиря.
Було би непробачно спустити з уваги кухню цього пабу, адже тут їжа — щось значно більше за хотдоги, пасту чи бургери. Багато де можна замовити курячих крилець, картоплі фрі чи смажених кальмарів... У «Ципі» — теж, але в ній на киян також чекають традиційні карпатські закуски. Це і овеча бринза, і сало напівдикої свині мангалиці, і пструг — копчена форель... Для тих, кому хочеться чогось зовсім незвичного,— леквар, тобто варення, з гострого перцю… Чи є ліпший спосіб миттєво перенестися з Києва в землі трембіт?
Показати більше