Beef — стейк-хаус, у якому чесно зізнаються: кухарі тут грають із вогнем — і їм зовсім не страшно. Можливо, тому заклад тричі ставав найліпшим серед українських і двічі — серед світових м’ясних ресторанів. Можливо, тому він має повне право пишатися не тільки стейками, що тільки вчора бігали фермами ледь не кожного материка, а й премією Wine Spectator... Шатобріан, філе міньйон, портерхаус, рибай... І все — навіть не з мармурової, а з органічної мармурової яловичини. І все — прекрасно поєднуване з вином, а якщо не з вином, то з узваром, лимонадом і чаєм.
У стейк-хаусі, що везе українцям м’ясо і зі США, і з Аргентини, і з Іспанії, і навіть з Австралії та Японії, є, звичайно, не лише стейки. Шанувальникам восьминогів та фуа-гра, спаржі й артишоків, хумусу й лабне, а також салатів, повних манго, помідорів, фети й кінзи, скаржитися нема на що. Так само не ображають і тих, хто хоче не просто страви, а страви, які готував сам шеф-кухар.
Що б не подобалося гостю, заради нього на відкритій кухні Beef готові влаштувати справжній спалах м’яса, овочів і спецій. Адже в закладі знають: полум’я — найсмачніша на планеті річ.