«Високий Замок» — це бучний бенкет. Колись давно тут, на горі, серед кремезних акацій і тендітних смерек, Лев Данилович побудував фортецю, надійну й сувору. Сьогодні від замку князя залишилося більше спогадів, ніж стін, але найвища точка міста досі пам’ятає, як це — приймати знатних осіб. Саме таке, по-королівськи розкішне, приймання чекає в ресторані на всіх. Наречених і ще 100–150 їхніх гостей. На друзів, які люблять збиратися по 4–6 людей. На компанії, що хочуть радіти новим перемогам у колі з 10–25 колег... На кожного, хто готовий святкувати!
«Високий Замок» народжений для весіль, днів народження, корпоративних вечірок та інших приводів зібратися. Зовні цей ресторан — двоповерховий палац із білосніжними балюстрадами, кам’яними левами та гліцинією, яка щороку квітне на подвір’ї. Зсередини — калейдоскоп із десяти залів: від невеликих, зі старовинними годинниками, до просторих, з кришталевими люстрами... (Цупкі штори з китицями, струмисті скатертини, великі дзеркала — от лише кілька деталей, що перетворюють це місце на саму елегантність.) Кожна з кімнат має особливий характер і не менш особливе призначення.
Де збираються компанії шанувальників м’яса (ресторан якраз славний зі стейків і шашликів)? Звісно, у «Мисливському залі», прикрашеному головами штучних оленів і козлів, на тлі натюрморта з урожаєм і дичиною. Куди «Високий Замок» кличе тих, чия душа належить козацькій добі? До «Гетьманського залу», де пляшку горілки можна подумки розділити з кимось зі славетних ватажків. (З портретів на гостей дивляться і Петро Сагайдачний, і Богдан Хмельницький, і Павло Полуботок...)
Мабуть, найяскравіше тут святкують ті, хто не сумнівається в своєму королівському корінні. Для цих гостей є «Зал Данила Галицького», з розкішним золотавим троном, червоною скатертиною та навіть державними регаліями. Милуючись то трьома коронами за склом, то малюнком на всю стіну, який зображує застілля, гості цієї кімнати влаштовують бенкети на славу. Що ж стоїть тоді на столі?
Кислуватий маринований оселедець і солодкі свинячі реберця. Пікантні баклажани чи курячі сердечка та солона риба дорадо. Парад свіжих овочів в зелені (помідори, болгарський перець, рукола з базиліком...), що тішать повним спектром смаку, і, звісно, різноманітні напої. Які? Від запашного капучино до вина: к’янті, «ванільно-смородинового», або цинандалі, з його нотами дуба, або... Це — лише крапля в морі, яке тут розливають для гостей щоразу, як настає час для ще одного пишного бенкету.
У ресторані «Високий Замок» є все, щоб будь-яке свято було на висоті!
Зауважте: заклад працює лише за попереднім записом.