«Українське подвір’я» — це кухня як удома. Наваристий борщ і ніжні деруни, духмяна «кров’янка» та рум’яні реберця, соковиті стейки й не менш соковиті вареники... Який українець зміг би встояти проти цих легендарних страв? Який не замовив би разом із ними яблучного соку чи якусь із понад 50 фірмових настоянок? Який би не захотів організувати банкет на 30 осіб, ледве поглянувши на такі частування? Мабуть, тільки той, що ніколи не бував у цьому ресторані — скарбниці старовинних рецептів.
Якщо заклади мають душу, то душа цього місця від а до я українська. Це стає зрозуміло вже після першого кроку за його поріг, адже що бачать гості в обох залах закладу? Меблі з нерівних брусів і герань у вазонах-ящиках. Заготовлені дрова коло білих стін, а де-не-де — штучні дерева-колони без крон. Безліч побутових дрібниць на полицях — від веретен і коліс до гасових ламп... «Українське подвір’я» — це ресторан-хата, ресторан — рідний дім, а в рідному домі хочеться бувати якомога частіше.