«Старгород» — це друга Чехія. Ресторан із пивоварнею, у якій кожний крок роблять так, як робили в Празі сто й більше років тому (усе можна побачити на власні очі, прийшовши на екскурсію). Місце, де пінне жодного разу не пастеризували й не фільтрували, подаючи його, живе та прохолодне, без консервантів, майже відразу після приготування. Заклад із гіркими пільзнерами й «карамельними» темними лагерами, пшеничним пивом, з його ароматом банану, і «десяткою», легкою й солодкою... Чеські традиції творять дива!
«Старгород» нагадує окреме місто посеред Львова (навіть стіни ресторану зсередини виглядають як фасади історичних будівель). Надворі — простора тераса на 150 гостей, з класичними ліхтарями, пишними смереками й морем герані. За масивними дверима — три поверхи: підвальний, розрахований на 300 осіб, перший — на 500 і другий — на 200. На цих поверхах — усе, що потрібно для насиченого життя: від сцени до цілої низки великих екранів...
Від білого світу до темної ночі львів’яни й гості міста не лише куштують тут чотири види пива із чеських дріжджів і солоду. Ні, гості танцюють під живі мелодії, і змагаються в пісенних битвах, і перемагають у вікторинах... Навряд чи всі ці люди мали б стільки енергії, якби не вона — щедра кухня ресторану «Старгород».
Колись давно, у середині XV ст., у монастирі Андекс під Мюнхеном монахи стали подавати до свого унікального пива печені свинячі коліна. Хрустке, соковите, за не менш унікальним, таємним рецептом. За багато століть ця страва стала однією з фірмових у львівському закладі. Які ж інші частування ресторану? Качка, кисло-солодка від тушкованої капусти та книдлів — картопляних пиріжків. Соковитий дерун із загорнутими в нього печерицями й куркою (аж 480 г!). Рум’яні домашні ковбаси. Крім того — шашлики з найбільшого в Україні грилю... У меню чимало див!
«Старгород», пивоварня й «кузня» м’ясних страв, завжди має додаткові козирі. У барі — крафтові настоянки (з малиною, медом тощо) і домашній квас, невелика колекція вин та коктейлів. На кухні — салати, наприклад із морепродуктами, смажене морозиво та, звісно, традиційний борщ. Серед розваг — кулінарні майстер-класи для дітей і навіть бабут у дворі...
У такому місті посеред міста хочеться залишитися назавжди, чи не так?