re:bro — це культ свинини. Соковитої, ароматної, зі скоринкою, що ніжно хрумтить... Таке м’ясо є тільки тут — у ресторані, де реберця тушкують аж 10 год, перш ніж трохи підсмажити та вкрити соусом... Ця страва, спокуслива, корисна, легко скоряє сотні сердець. Змагатися з нею в популярності може лише одна річ — пінне від невеликих пивоварень, щоразу різне. Це то кисло-солодкий савер із манго, то стаут, з його кавово-шоколадним посмаком, то гіркуватий світлий лагер... М’ясо на кістці й крафтове пиво — от чим живе паб коло зупинки «Вулиця Смаль-Стоцького»!
У re:bro для кожного є місце. Для гурманів, що хочуть усамітнитися серед рудих цегляних стін і спробувати як реберця, так і, скажімо, хачапурі зі шматованою яловичиною. Для друзів, які збираються по 4–15 осіб, щоб спробувати не лише пиво, але й, наприклад, домашні настоянки: з вишні, малини, смородини... (Товариство цим гостям завжди рада скласти плавчиня Єва — скульптура, урятована з колишнього парку по сусідству.) Для львів’ян і нельвів’ян, які шукають, де б поснідати дерунами з халапеньйо, пообідати бургером із шампіньйонами чи просто зігрітися капучино...
Для всіх, хто звик жити яскраво, як re:bro!