«Кримська перепічка» — це смак Півдня. Колись про український півострів Львів знав тільки те, що там знаються на медовій пахлаві. Тепер же, завдяки цьому кафе, культурна столиця особисто знайома з безліччю натуральних див зі світу кримської кухні. З кубете — м’ясним пирогом із листкового тіста. Із самсою — трикутним печивом із домашнім сиром і щедрою порцією зелені. З караїмськими пиріжками, соковитими від яловичини й жирними від баранини… З борошняними традиціями, які дихають свіжістю Чорного моря, причому зовсім поруч — у кафе на Сихові, біля дитячого садка «Еколенд»!
«Кримська перепічка» повна апетитних «чудовостей». Тут уміють і шоколадну булку зліпити, і апельсин у круасан додати, і кекс із мигдалевого борошна спекти. Навіть приготувати торт з унікальним дизайном: шоколадний, мигдалевий чи обліпиховий, з глютеном і без глютену… Крім того, тут готують корисний, безпечний навіть для найменших гурманів, хліб. Пшенично-житній, на живій заквасці, з насінням льону й соняшника. Кукурудзяний, з куркумою. Гречаний із цибулею в головках… Могло здатися, що вже настав час для риторичного запитання «Хіба буває щось ліпше?», але ні, це ще не все.
У світлих залах кафе, з його гральними куточками та книжковими шафами (книжки, звісно, про Крим), живуть не лише страви, але й напої. Какао, лате, м’ятно-гранатовий чай, навіть вино: червоне, рожеве, біле… На кожного гостя тут чекає щось своє.
Усе-таки «Кримська перепічка» ніколи не перестає бути взірцем гостинності. Хоч як далеко вона буде від дому.