KREDENS — це тисяча й одна чашка кави. Що робить кожну з таких чашок неповторною? Щойно обсмажені зерна арабіки й робусти з плантацій Ефіопії, Колумбії, Кенії... Класичні напої поряд з альтернативними, звареними в пуровері або кемексі. Авторська кава (як щодо лате не просто з карамеллю, а з карамеллю, у яку додали ром?)... У кожній такій чашці — окрема історія зі смаком то ожини з вершками, то черешні з печеним яблуком, то навіть ігристого вина з йогуртом… У кожній такій чашці — душа закладу за крок від Львівської опери.
У KREDENS люблять не тільки пити каву, а й експериментувати з нею. У меню постійно з’являються якісь «цікавинки»: то лате з кокосовим сиропом, то еспресо з вершково-молочним соусом… Навіть напої із зерен фанкі. Що це таке? Це кава, яку сушать вдвічі чи навіть утричі довше, ніж зазвичай, даючи їй трохи заграти. Навіщо? Щоб зерна набули доволі неочікуваного смаку. Так, кава фанкі, з її виразною «кислинкою», тішить нотами бананів, аґрусу, троянди… Ба більше, йогурту, лікеру, навіть грибів або яловичого бульйону… Таким напоям жодні сиропи не потрібні!
Як у всякому домашньому «креденсі», тобто буфеті, у цьому закладі завжди можна знайти і саму каву, і щось до неї. Поруч із більшістю чашок, на круглих столиках лежить щонайменше різноманітне печиво: круасани з мигдалем, кекси з лохиною, полуничні чизкейки… Щонайменше — адже в меню безліч і більш поживних страв: лаваш-ролів із тунцем, домашньої пасти із зеленню, курки, запеченої з бататом… (Їх тут замовляють шанувальники не тільки кави, а й вина: білого, рожевого, бурштинового…) Часом у цьому переліку опиняються також сезонні «новинки», наприклад шпинатно-селеровий суп…
У KREDENS знають багато рецептів затишку — і кожним варто насолодитися цілком!