Black Honey — це кава що треба. Якими мають бути еспресо й ристрето, а якими — «фільтр» і колдбрю? Чорними, як ніч. Солодкими, як мед (не цукор: його тут немає в жодній чашці). Витонченими, як арабіка спешелті (напої в закладі готують лише з неї). На смак подібними до груші з лимоном, або абрикос із червоним чаєм, або курагу та в’ялену вишню... Саме такими, які готують у кав’ярні недалеко від зупинки «Вулиця Ярослава Мудрого».
Black Honey — місце самобутнє. Арабіку тут збирають по всьому світу: то в Бурунді й Ефіопії, то в Коста-Риці чи Колумбії, то в Індії... З обробленням зерен — експериментують. (Скажімо, якось гості закладу куштували напої з кави, яку додатково замочували у воді після очищення. Це зробило її ще солодшою.) Зерна смажать власноруч, причому інноваційно. (Так, 2025 р. для цього стали використовувати пристрій Hard Tank, завдяки якому процес пришвидшується в 16–24 рази, а гіркуватість стає менш відчутною.) Так живе заклад, для якого кава — сенс життя.
Що в меню Black Honey? Класика жанру (лате, капучино, кортадо тощо) та напої, зварені в якийсь із численних альтернативних способів (у кемексі, аеропресі, сифоні...). Молоко коров’яче й молоко рослинне — від кокосового чи вівсяного до бананового й навіть горохового. Крім того — матча, смузі, авторські чаї, наприклад імбирно-малиновий... Безліч напоїв, до яких тут готові запропонувати море десертів і дрібку солоних страв.
Щодня цей заклад вітає гостей солоними канапками із шинкою, а проводжає — веганськими цукерками із солодким інжиром. Щодня він турботливо пропонує до кави то духмяний мигдалевий круасан, то ніжний лимонний чизкейк, то хрустке вівсяне печиво. Щодня готує супи, млинці, омлети...
Як не закохатися в Black Honey? Запитання риторичне.