Black Honey — це кава що треба. Якими мають бути еспресо й ристрето, а якими — «фільтр» і колдбрю? Чорними, як ніч. Солодкими, як мед (не цукор: його тут немає в жодній чашці). Витонченими, як арабіка спешелті (напої в закладі готують лише з неї). На смак подібними до груші з лимоном, або абрикос із червоним чаєм, або курагу та в’ялену вишню... Саме такими, які готують у кав’ярні на зупинці «Вулиця Петра Дорошенка».
Black Honey — місце самобутнє. Арабіку тут збирають по всьому світу: то в Бурунді й Ефіопії, то в Коста-Риці чи Колумбії, то в Індії... З обробленням зерен — експериментують. (Скажімо, якось гості закладу куштували напої з кави, яку додатково замочували у воді після очищення. Це зробило її ще солодшою.) Зерна смажать власноруч, причому інноваційно. (Так, 2025 р. для цього стали використовувати пристрій Hard Tank, завдяки якому процес пришвидшується в 16–24 рази, а гіркуватість стає менш відчутною.) Так живе заклад, для якого кава — сенс життя.
Що в меню Black Honey? Класика жанру (лате, капучино, кортадо тощо) та напої, зварені в якийсь із численних альтернативних способів (у кемексі, аеропресі, сифоні...). Молоко коров’яче й молоко рослинне — від кокосового чи вівсяного до бананового й навіть горохового. Крім того — матча, смузі, авторські чаї, наприклад імбирно-малиновий... Безліч напоїв, до яких тут готові запропонувати море десертів і дрібку солоних страв.
«Червоне — то любов, а чорне — то Black Honey»,— читають гості на одній зі світло-сірих стін цієї кав’ярні. Справді, такий заклад, із його підлогою, вимощеною каменем, і живими рослинами, заслуговує на найвищі почуття. Щодня він тепло вітає гостей солоними канапками із шинкою, а проводжає — веганськими цукерками із солодким інжиром і кислим кумкватом. Щодня турботливо пропонує до кави то духмяний мигдалевий круасан, то ніжний лимонний чизкейк, то хрустке вівсяне печиво. Щодня готує супи, млинці, омлети...
Як не закохатися в Black Honey? Запитання риторичне.