Опис
V Rebro — це приборкувач божевільного апетиту. Висококалорійні страви й крафтове пиво, хоч яким унікальним воно не було, звісно, не те, чому варто бути на столі щодня. Однак часом, коли власна хижість грозиться перерахувати киянину ребра, не завадять ні бургери, ні тако, ні стейки, ні, звичайно, реберця. Не завадить меню ресторану поруч з Оболонським пляжем… Не меню, а «свинство якесь».
Самим лише «свинством», звісно, тут не обмежуються. Курка, яловичина, креветки, спаржа, чедер, кеш’ю, печериці, кінза... Усе складається в соковиту мозаїку, підкреслювану то боржомі, то домашнім лимонадом, то згаданим пивом, то бурбоном... Тим, що столичний хижак вважатиме найбільш підхожим. Усе потрапляє на дошку чи в тарілку, ретельно підготувавшись. (М’ясо чекає в соляній камері цілу 21 годину.) Усе манить і переконує... Усе підтверджує: премія «Сіль» не просто так кілька разів вибирала V Rebro найліпшим серед українських особливо м’ясних закладів.
Показати більше