Under Wonder — італійське розмаїття із французькою дрібкою в ресторані, що багатьом нагадує старий Лондон. Адаптоване для українців меню — не випадковий набір страв: заклад не терпить жирної, важкої їжі, роблячи акцент на багатстві томлених і свіжих овочів, легкому м’ясі й рибі, а також оливковій олії, до яких пропонує, зокрема, більше 40 видів вина зі Старого й Нового Світу. Адже мета Under Wonder — не просто смачно годувати, а дарувати естетичну насолоду.
У закладі з барельєфами й вокзальним годинником заворожують і добре знайомими, і рідкісними, часом зовсім незвичними, стравами. Цінителі класики знайдуть тут піцу, грибне фрикасе, домашню пасту з лососем чи, скажімо, дорадо з лазаньєю. Прихильники ж експериментів — постійно наявний у меню баклажановий суп, незвичним інгредієнтогм якого стала копчена вишня, або сезонне поєднання спаржі й телятини, яке подають під соусом із білого шоколаду, тощо.
Яким би не було замовлення, Under Wonder прагне робити все, щоб відвідувачі могли розслабитися й поринути в задоволення від спілкування одне з одним.