«У лісі» — це «найприродніша» відповідь на запитання «Де б нам відпочити?» У жодному місці не дихаєш так легко, як тут — серед лип, верб та вічнозелених сосен. (Найуважніші помічають на їхніх стовбурах і гіллі фігурки білок і сов.) Жодна дружня зустріч не запам’ятовується так добре, та, яку призначають у цьому комплексі — у його альтанках біля кущів ялівцю. (Тут також є літній майданчик на 100 осіб, для бенкетів.) Жодна страва не розслаблює так, як смажена на відкритому вогні перепілка, мариновані маслюки й домашні капустяні вареники... Мрія!
Колодяні будиночки (щонайбільше для десяти гостей) комплексу чекають на кожного, але насамперед — на тих, хто в душі — «мисливець». На це недвозначно натякають і голова кабана над каміном, і роги на стінах, і фігурки безлічі птахів під стелею, зокрема ловчих соколів... У такому інтер’єрі головні страви «У лісі» — мангал-шедеври — стають іще соковитішими. Це телячі шашлики, смажена за корсиканським звичаєм сьомга, свинина по-угорськи — пікантний антрекот... Страви на всі часи!
Коли столи вгинаються від стейків, поживних салатів і домашніх дерунів, залишається лише запитати: «Як щодо напоїв?» Для одних гостей відповіддю завжди стає натуральна кава та ціла низка видів чаю: від «найкласичнішого» — чорного з бергамотом до незвичного зеленого із суницею. Для других — різноманітне вино: шардоне до смаженої мерлузи, сапераві до свинячого стейка, і розе до салату з лососем... Для третіх — вибір рому, горілки, коньяку, зокрема карпатського, та інших міцних напоїв... Меню бару готове до будь-яких уподобань!
...Якщо відпочинок — то на природі. Якщо природа — то «У лісі»!