«Причал» — багатство морської кухні серед спокою річкової води. Цей ресторан на Дніпрі — окремий усесвіт страв із окуня й лосося, ікри й креветок, устриць і мідій... Заклад пізнав усі таємниці ф’южн — і тепер рапани поливає трюфельним соусом, кальмара загортає у вареники, салат із морепродуктами змішує з конопляним насінням, а бограч варить із сомом. Утім, «Причал» також пропонує більш звичне поєднання культур — і додає в українське меню низку азійських ролів.
У заміській атмосфері гостям також смакують м’ясо й овочі щойно з грилю, вина й коктейлі, чимало видів чаю, а також десерти — усе, звичайно ж, уже без риби. Як і будь-який ресторан на воді, який себе поважає, насолоджуватися усім цим розмаїттям і просто пейзажем «Причал» пропонує не тільки в залах, а й на терасі та власному понтоні. Час від часу відвідувачів балують не тільки меню, а й розвагами, запрошуючи в заклад музичних виконавців, як-от Анна Кукса чи Маша Стасюк.
Нехай відвідувачі хоч досвідчені гурмани або знавці алкогольних напоїв, хоч гості на весіллі чи сім’я на відпочинку — «Причал» знайде що запропонувати навіть найвибагливішим експериментаторам.