Odesa — це космополітична скарбниця. Колись, на початку 1980-х рр., малопомітне кафе. Сьогодні — ресторан із нагородами за вино й рибні страви... Сезонні зміни й лавина спаржі, баклажанів, каперсів, оливок... Устриці, морозиво з лангустинів, парфе з гусячої печінки, сом під соусом із цитрусів, борщ із копченими грушами. Навіть легендарний фарширований короп, який колись потрапив на стіл до Леоніда Кравчука... Не ресторан, а історія про Південь, яку розповідають без стереотипів.
В Odesa, звісно, є шаржеві страви, як-от тюлька, загорнута в «газету» з анекдотами, але бал правлять не старі жарти, а сучасні смаки. Креветки — не тільки з авокадо, а й із манго й грейпфрутом; вугор — під соусом із кеш’ю; холодник — із перепелиними яйцями... Усе серйозно й водночас легко. Усе — із креативним оформленням — коником ресторану (може, навіть морським коником). Коником, завядки якому одні страви готують перед гостем, а інші — виносять у димучому сухому льоду.
За барною стійкою, оформленою як прилавок із Привозу, розгортається окремий світ. Тут шумлять водоспади улуну й чаю з ягодами годжі, рафу й какао. Тут шанувальники збродженого винограду додають до страв ковток безалкогольного каберне чи алкогольного мерло. Тут знавці коктейлів згадують смаки Парижа, Нью-Йорка, Гавани, Лондона за допомогою фрешів замість пакетованих соків... Про Odesa найліпше висловлюється сама Odesa: меню ресторану — «ода різноманіттю й багатству...