Опис
«Кузня ребра та пива» — це поєднання дерева, металу й моря: моря фірмового маринаду. Місце XXI ст., у якому годинник зупинився на часах Середньовіччя та властивих добі бучних бенкетів. Навіть ножі в ресторані — не ножі, а сокирки. Тут, у завжди людній залі на 200 осіб, бал правлять свинячі реберця, збираючи навколо себе почет із котлет по-київськи, стейка рибай і німецьких ковбасок. Утім, не м’ясом єдиним: головний київський коваль жити не може ні без баклажанів у паніровці, ні без грецького салату, ні без супу з лососем...
Тут не мислять м’яса без іще одного квитка в далекі часи — пінного від найдавнішої пивоварні України — микулинецької. У струмках світлого й темного, так само, як і в річках морсу й узвару, м’ясо спалахує всіма смаками й нотами смаків... Хоч скільки переваг не було б у сучасності, змога повернутися в минуле занадто спокуслива.
Показати більше