Опис
«Кузня ребра та пива» — це поєднання дерева, металу й моря фірмового маринаду. Місце XXI ст., у якому годинник зупинився на часах Середньовіччя та властивих добі бучних бенкетів. Навіть ножі в ресторані — не ножі, а сокирки. Тут, у завжди людній залі на 200 осіб, балом заправляють свинячі реберця, збираючи навколо себе почет із котлет по-київськи, стейка рибай і німецьких ковбасок. Однак не м’ясом єдиним: «Кузня» полегшує гурманам життя, подаючи баклажани в паніровці, грецький салат, суп із лососем, лаваш із сулугуні...
Тут не мислять м’яса без іще одного квитка в давні часи — пінного від найдавнішої пивоварні України — микулинецької. У річках світлого й темного, морях коктейлів і домашнього вина, океанами морсів та узварів м’ясо вибухає всіма смаками й нотами смаків... Хоч скільки переваг не було б у сучасності, змога повернутися в минуле з допомоги «Кузні ребра та пива» занадто спокуслива.
Показати більше