Krakow — готель-ресторан, що все-таки зумів винайти машину часу. Як? Не зізнається. Навіщо? Щоб кияни нарешті почали асоціювати Польщу із чимось, крім краківської ковбаси. Із чим же? Із безліччю старопольських традицій. Наприклад, із квасолею по-бретонськи, журеком (м’ясо для нього, до речі, коптять власноруч), фляками, карчеком у кмині, бігосом... З усім «м’ясним фестивалем», по який тепер необов’язково вирушати за кордон: тут, біля київських сосен над озером, усе смакує рідніше.
Krakow, звісно, розуміє: незвичність — це добре, але українці люблять українське... чи хоча би просто знайоме. Тому всі регіональні дива Польщі в його меню товаришують з володарями вже не таких уже екзотичних імен. На зустріч із гостями квапляться і кабачкові оладки, і сало з маринованими боровиками, і смажені коропи, і телячий шашлик, и грибний жульєн... Що вже казати про усілякі соління, ковбаси й сорбети — домашні творіння самого Krakow!..
У такому місці гріх не побувати, не влаштувати побачення, а може, навіть свято (у закладу, до речі, є своє івент-агентство). На всіх, хто з таким твердженням не сперечається, чекають свіже повітря, буря емоцій і... звісно, напої. Віденська кава, узвар, полуничний лимонад і трав’яний чай. Крафтове польське пиво (власний паб Bigos до послуг цінителів), мохіто, рожеве вино, односолодовий віскі... Лише 15 км від центру всіх центрів — Хрещатика — і кожний може вибрати найліпшу пару до будь-якої страви.