Jacky China — це одна ціна на все. Так-так, 100 г більшості страв тут коштують однаково, а тому гості, як на китайському ринку, набирають скільки завгодно бачених і небачених частувань в одну тарілку. Що в таку тарілку потрапляє? Картопля із солодкуватими муерами — деревними грибами чи дещо значно солодше — креветки зі шматочками ананаса. Нейтральний рис і гостра страва такпаль — курячі лапи в хрусткій соєвій карамелі. Солонуваті цзяоцзи, тобто пельмені, повні соковитої яловичини... У таку тарілку потрапляє Азія!
При вході в Jacky China сидять дві фігурки Місячного зайця — героя легенд Піднебесної імперії (кажуть, він знає рцепт зілля безсмертя). На стінах викрашаються чорні ієрогліфи, а під стелею — неонові вивіски. Для більшої «китайськості» тут навіть зробили свою велику стіну, тільки не із цегли, а з... іграшкових панд (шанувальників бамбуку, до речі, можна купити)... Потрапити сюди — усе одно що приїхати у світ азійських ринкових прилавків. (У такому місці особливо насиченим стає смак як качки по-пекінськи чи теплих ролів, так і будь-якого напою: від улуну й фільтр-кави до рому й текіли.)
Кажуть, це бістро відкрила Джекі — американка, що закохалася в Китай і поділилася його традиціями з Києвом. Чому саме з ним? Історія мовчить. Натомість цілком зрозуміло інше: тепер українська столиця жодного дня не може прожити без Jacky China.