I Love Kebab — мережа українських експериментів над центральноазійським обертовим шашликом, який залишається популярним уже не перше століття. Тунець, курятина, свинина, навіть твердий сир для тих, хто не вирізняється схильністю до м’яса… Варіативність дає змогу робити не просто ситими, а ще й щасливими тисячі людей по всій країні. Щоб приєднатися до них, треба всього лише опинитися в закладі на Хрещатику, за два кроки від автобусної станції.
Крім соковитих кебабів, щедро збагачених салатом, цибулею, помідорами, печерицями тощо, в I Love Kebab подають нагетси, картоплю, сирні палички. Є навіть рахат-лукум. Окремі страви чи готові комбіновані меню з колою чи соком — тут усе так, як і повинно бути у фастфуд-закладах.
На сайті мережі стверджують: щодня 100 ресторанів, розкидані по Україні, продають щонайменше 14 тис. шашликів у лаваші чи в булках. Це числа, що вражають і доводять: люди голосують за смак і якість I Love Kebab.