Fabius — грандіозний ресторан, у якому все своє. Тут і авторські страви з італійським ухилом й коктейлі, і десяток власних сирів (бурата, афумікато, качота тощо), і домашні хлібні вироби — на дріжжах і без них, і соління, паста та в міру солодке морозиво — теж свої. Навіть більше: овочі й зелень з просторої екотеплиці цілий рік. Не свого — зовсім трохи, наприклад устриці чи канадські лобстери.
У залах чи надворі, на гостей чекають піца, равіолі з кроликом, голубці з креветками, шашлик із курки, брускета з крабом та ще багато смаків, підкреслити кожний із яких — посильне завдання для понад 500 винних сортів. Прихильникам безалкогольних напоїв же варто звернути увагу на чайну карту, що містить більш як 20 позицій: від сенчі до пуеру.
Цікаво, що ім’я в ресторану не випадкове: заклад назвали на честь роду Фабіїв — давньоримських аристократів, що, як стверджує команда, майстерно поєднували витонченість і веселощі. Тож не дивно, що тут можна як відпочити від міського гамору, так і справити гучне весілля; як поспостерігати за сосновим лісом з тихої панорманої тераси, так і відвідати вечір живої музики.
Чимало варіантів дозвілля і в дітей. Для них у ресторані створили навіть не кімнату, а цілу двоповерхову резиденцію, у якій можна і пограти під наглядом, і чогось навчитися на майстер-класах, і навіть подрімати... У Fabius не нудьгуватиме ніхто.