Comme Il Faut — взірець для французьких ресторанів. Тут, на першому поверсі готелю InerContinental, вишукане все: і повітряні штори й витончені меблі, і простора тераса й живі квіти в саду, і «містка» винна карта й делікатеси, як-от фуагра, пармезан у пасті й салатах, рол із лангустина й лосося чи бургер, заправлений майонезом із трюфелів.
У закладі є добра традиція постійно творити сезонне меню. Тут можна замовити не тільки відомі французькі та українські страви — тартар чи борщ,— а й неочікувані поєднання смаків, а часом і дичину. Це, наприклад, севіче із сибаса й кавуна та лосось під полуничною сальсою, бургер із котлетою з дикого кабана й салат із м’ясом косулі.
На окрему увагу також заслуговує значний перелік веганських і безглютенових страв (суп із водоростями, баклажани із цитрусами), завдяки яким ресторан демонструє: усі гості — різні і піклуватися слід про кожного.