Chiba — це Азія та Європа в ДНК одного ресторану. Тут над найбільшим столом пливуть риби, «намальовані» світлом. Тут дерево, мармур і рослини, що зеленіють всюди, навіть у меблях, ведуть у світ гунканів, сашимі, темакі, нігірі... і не тільки. Тут риболовні гачки — світильники — вихоплюють зі стрімкої річки життя задоволення від тунця, ерингів і шиїтаке, артишоків, фети й оливкової олії. Тут кожна деталь — від авторського ролу до авторського коктейлю — підтримує рівновагу між такими різними частинами світу.
Ресторан вихором відносить відвідувачів у Тібу — японське місто, що люб’язно розділило із закладом власне ім’я. Кияни починають цю подорож із яєчні, трюфельного омлету чи шакшуки, як і належить європейцям. Біля самої же Токійської затоки на гостей уже чекають і гьодза, і рамен, і сивід... Чим тільки не радують тут гурманів: єдністю удону, качки й едамаме, гармонією лосося, креветок і лайму, нероздільністю хіяші, томаго й ікри тобіко... Японією, Японією та ще раз Японією. Тільки лимонади, вина й дижестиви — європейські, а чаї — китайські.
Є декілька шляхів до гастрономічного дзену, але найпевніший — це Chiba.