Cham — це екзотика Південно-Східної Азії. Ресторан, меню якого зіткали три таких далеких, але, виявляється, таких гастрономічно близьких киянам краї. Індонезія, ренданг якої — тушкована яловичина у «ванні» з кокосового соусу — підкорює серця «делікатесністю». Малайзія, що подарувала світу пенангхокінг — суп для цінителів креветок, локшини й гострих спецій. Філіппіни; їхній смажений до «карамельності» банан (цей десерт має назву турон) із перших секунд переносить кого завгодно та звідки завгодно в тропіки... Три країни за одним столом!
У їстівні «незвичності» Cham можна пірнати з головою. Тут і сатай — азійська версія шашлику, і лупія — «острівні» спрингроли, і саюрен — суповий ансамбль овочів і тофу... Є навіть морозиво з фруктом, що гримить на весь світ,— дуріаном… А як щодо напоїв? «Східність» бару відчувається в кожному з них. У каві (найцікавіший смак має матчатонік), чаю й лимонадах. У соджу — горілці з батату, коктейлях (з алое, маракуєю, японською вишнею…) та натуральних винах…
Як після всього цього не закохатися в Азію?