Опис
Biarritz — ресторан-дослідник, не випадково названий на честь південно-західного міста Франції. Меню закладу — мозаїка з автентичних страв і оригінальних ідей шеф-кухаря. Тут можна скуштувати шматочок Франції (томатний суп, качине конфі та гратен), Іспанії (паелья, ескалівадо і крем-суп із часником і картоплею) та Італії (равіолі, орзо й пакері). Крім того, гостю пропонують грецьку фету, марокканську бастилу або соус із африканського перцю пірі-пірі. Поціновувачам же авторської кухні смакуватимуть, зокрема, авторські суші й роли, скажімо, із тунця та лосося.
Досліджувати Середземномор’я Biarritz запрошує в зали, у яких панує атмосфера морського пляжу. Плавні лінії, бежеві стіни й меблі, зелені рослини, дзеркала-краплі якнайліпше налаштовують на гастрономічну подорож.
Показати більше