Опис
re:bro — це культ свинини. Соковитої, ароматної, зі скоринкою, що ніжно хрумтить... Таке м’ясо є тільки тут — у ресторані, де реберця тушкують аж 10 год, перш ніж трохи підсмажити та вкрити соусом... Ця страва, спокуслива, корисна, легко скоряє сотні сердець. Змагатися з нею в популярності може лише одна річ — пінне від невеликих пивоварень, щоразу різне. Це то кисло-солодкий савер із манго, то стаут, з його кавово-шоколадним посмаком, то гіркуватий світлий лагер... М’ясо на кістці й крафтове пиво — от чим живе паб на зупинці «Вулиця Сергія Литвиненка»!
У re:bro для кожного є місце. Для гурманів, що хочуть усамітнитися серед рудих цегляних стін і спробувати як реберця, так і, скажімо, хачапурі з яловичиною. Для друзів, які збираються по 4–6 осіб, щоб спробувати не лише пиво, але й піцу із запашним базиліком, пікантною салямі чи ніжною моцарелою. (Товариство цим гостям завжди раді скласти і екран для шанувальників фільмів і матчів, і мішень для дартсу чи настільний футбол, і гральні приставки...) Для львів’ян і нельвів’ян, які шукають, де б поснідати дерунами з халапеньйо чи пообідати бургером із шампіньйонами...
Для всіх, хто звик жити яскраво, як re:bro!
Показати більше