Опис
Pizza Celentano Ristorante — це італійська пристрасть. До піци — тонкого-тонкого коржа, то солодко-гострого від прошуто з халапеньйо, то солоного від пармезану з беконом, то кислуватого від маринованих огірків... До вина з ароматом вишні, персика чи цитрусових, міцної грапи — італійської горілки та, звісно, кави: еспресо, лате... До звичаю обідати свинячим стейком і вечеряти запіканкою з лососем, милуючись живописом Генріха Семирадського, Яна Матейка й інших геніїв минулого... До мистецтва в усіх його проявах і сенсах!
Є ще один вид пристрасті, яку поділяють гості Pizza Celentano Ristorante,— пристрасть до експериментів. Чи стане ніжна паста з білими грибами ще ніжнішою, якщо замовити її на літню терасу, де квітнуть білосніжні петунії? Що буде, якщо замовити не піцу за класичним рецептом, а «Піцу EgoЇста» — за рецептом гостя? Яким стане смак джин-савер, якщо додати в цей коктейль зелене яблуко?.. Усі відповіді тут — у італійському ресторані львівської мрії.
Показати більше