Опис
Pizza Celentano — це смак свята. Багатий, цікавий неповторний... Солоний, як традиційна піца «Капричоза», і солодкий, як незвична піца «Рататуй». Легкий, як домашня паста з лососем чи беконом, і насичена, як італійське вино зі смаком малини, яблук, шоколаду. Відомий, як моцарела (кухарі варять цей сир самі), і непередбачуваний, як «Піца EgoЇста» (її рецепт вигадує гість)... Як не відсвяткувати що-небудь в закладі з таким меню? Як не дочекатися тут сезонних страв? Як не закохатися в ресторан при готелі ibis Styles?
Pizza Celentano з’явилася ще 1998 р. та майже миттєво скорила всю країну. Перша саме українська мережа ресторанів. Перший у Львові заклад із кавовою машиною. Перший ресторан, завдяки якому водіям більше не потрібно виходити з машини, щоб отримати піцу (5 хв — і все готово)... Заклад вочевидь не звик за кимось повторювати. Це помітно навіть з інтер’єру. Стільці, серед яких немає хоча б двох однакових, люстри різної форми, крісла, що грають всіма барвами веселки, живі рослини... Це місце радше схоже на склад реквізиту для кіно.
У такій атмосфері смак будь-якої страви (від карпачо з лосося до телятини гриль), будь-якого напою (бананове смузі, шотландський віскі...) стає цікавішим, яскравішим... Саме так, як і має бути в Pizza Celentano — ресторані, на який рівняються всі інші!
Показати більше