NOA — це вся Азія в одному Львові. Що ставить на дерев’яні столи ресторану «рибна» Японія? Безкінечний парад ролів — холодних і теплих, традиційних та авторських (наприклад, із пластівцями мигдалю). Що готує тут «пряний» Китай? Крафтову локшину удон — ідеальну пару хоч курці гунбао, хоч тигровим креветкам. (Куштуєш цей шедевр під китайськими ліхтарями у Львові, а почуваєшся ніби в серці Пекіну.) Що спішить принести з відкритої кухні «трав’яний» В’єтнам? Звісно, суп фобо, повний кінзи й чилі... Тут, недалеко від Латинського собору, багато цікавого!
У NOA, де солоне поєднується із солодким, а кисле — з гострим, знаються не лише на тому, як перетворити капусту на «пекельну» страву кімчі. Так, неодмінна частина будь-якого дня в ресторані — це напої, для кожного свої. Для шанувальників манго, лічі чи інших тропічних фруктів — соки із самого В’єтнаму. Для цінителів бульбашок газу — не просто лимонади, а творчість барменів закладу (вишня й кориця, чорниця й лаванда...). Для тих, хто віддає перевагу коктейлям,— і класичні негроні з дайкірі, і авторський спритц на яблуках чи юдзу... Український острівець Азії повен варіантів!