Gazda Cafe — це галицька щедрість. Споконвіку українські господарі не шкодували для гостей своїх найліпших страв. На столах завжди опинялися і бограч, і запечена форель, і сирники в шоколаді... Тут, у кафе, не стали порушувати цієї традиції, навіть навпаки — примножили її. Так у Львові з’явився заклад із галицькою душею. З морем дерунів і «дерунгерами» — бургерами на український лад. З безліччю вареників, навіть із варениками карбонара — під однойменним соусом. З авторським борщем — з помідорами чері... Так у Львові з’явилося Gazda Cafe біля зупинки «Вулиця Єрошенка».
Тут, серед сухого колосся й ваз із гілками калини, і «свого не цураються», і «чужому научаються». Це стосується як кухні, так і бару. Так, разом із домашніми наливками (їх готують то з меду, то з кизилу, то...), морсом та обліпиховим чаєм у кафе подають і «заморські» напої. Американо з молоком. Іспанські вина, навіть безалкогольні. Віскі з Ірландії, Шотландії й Америки. Крім того — коктейлі (серед них, до речі, є і авторські напої, як-от «Галицький Ацтек» — кисло-солодкие поєднання текіли й лайма)…
Кобзар, що оселився тут, закликає з плакату: «Живи життя...», і Gazda Cafe талановито дотримується цього заповіту.