CLOUD no.7 Panorama — це відпочинок на висоті. Вишукані страви з Європи, Азії й Америки (від тартару зі злегка гіркою олениною до ролів із солоно-солодкими тигровими креветками). Авторські коктейлі на елітних алкогольних напоях, як-от ром солера, «карамельно-ванільний» на смак, або джин із витонченим ароматом ялівцю й ожини. Розваги без упину: музичні шоу за участю зірок (то KISHE, то Мія, то Павло Зібров), різноманітні дегустації, караоке, весілля... Усе це — на тлі панорами Львова, у ресторані, звідки кожний вирушає на сьоме небо зі щастя!
У CLOUD no.7 Panorama, з височини сьомого й восьмого поверхів ТЦ «Роксолана», місто видно як на долоні. Хмари, яких, здається, можна торкнутися, пишні крони дерев, дахи старих будівель — такий краєвид не може не надихати. Не диво, що тут відбувається все на світі: від чарівних побачень до веселих дружніх зустрічей (навіть якщо в компанії 200 осіб!).
Справді, відпочивати в цьому закладі — саме задоволення. Милуватися атлантами, що тримають скляну стелю в кімнаті з караоке, та куштувати солодкуватий кістковий мозок, запечений із духмяним часником. Уявляти себе в тропіках, розглядаючи пальми на якійсь із терас, критій або відкритій, насолоджуючись піцою з гострою пепероні. Захоплюватися кроною граба, стовбур якого перетинає обидва поверхи CLOUD no.7 Panorama, і відчувати, як солонувате сашимі з лосося тане на язиці... Це лише кілька прикладів того, як можна провести тут час.
Під золотавою стелею бенкетного залу чи просто неба; то під живу музику, то в затишній тиші, гості CLOUD no.7 Panorama насолоджуються життям. Заради цього трудяться як кухарі — повелителі стейків тибовн і смажених восьминогів,— так і бармени. Що розливають ці майстри питних поєднань, крім уже згадуваних коктейлів: на бурбоні зі смородиновим сиропом, коньяку з медом і соком лайма, горілці з полуничним пюре тощо? (Такі напої, до речі, подають то в клубах диму, то з метеликом, зробленим із чилі, то з устричною мушлею на келиху...) По-перше, вина.
У меню CLOUD no.7 Panorama є як усім відоме «вишнево-смородинове» к’янті чи трохи «медовий» рислінг, так і дещо унікальне. Це, наприклад, вінтажне шампанське (2013 р.), у смаку якого сплітаються цитрусові, малинові та інші ноти. Що ж «по-друге» й «по-третє»? Колекція віскі з усього світу — від «димного» із Шотландії до «імбирно-персикового» з Японії. Лимонади й фреші, особливо з тропічних фруктів, як-от ананас чи маракуя. Домашні настоянки (з копченою грушею, або обліпихою й бузиною, або...) та кава на звичайному й безлактозному молоці...
Якщо відпочинок на висоті — то CLOUD no.7 Panorama!