Cheese Bakery — це небуденні будні. Саме такі, які бувають, коли день починається з мигдалевого круасану, продовжується домашньою пастою з лососем, а завершується біфштексом... Меню закладу повне приводів учергове відсвяткувати життя. (Це, до речі, не лише страви. Крім класичних сирників, хумусу з бататом та інших маленьких радощів, тут подають напої — від фильтр-кави до натурального вина, наприклад білого...) Утім, справжнє свято в ресторані через дорогу від Латинського собору починається зі свіжих солодощів.
Сьогодні Cheese Bakery — це калейдоскоп окатих яєчень на сніданок, томатних супів на обід і цезарів на вечерю, але так було не завжди. Історія закладу почалася з тіста, цукру й вершкового сиру. Вона почалась із чизкейків, по які тепер сюди, у світлу кондитерську із цегляними стінами й водоспадом живих рослин, приходить увесь Львів. Що в цих запіканках? Солодка груша з трохи пряним, «карамельним» ройбушем; кислувата малина із солоним, «горіховим» пармезаном; гіркий шоколад... Пекарі знають стільки рецептів, що хочеться спробувати кожний, як тут говорять, «чиз»!..
Чи є в меню щось для шанувальників інших десертів? Скільки завгодно! Cheese Bakery залюбки пригощає всіх і тортами з манго й маракуєю, і фісташковими макаронами, і профітролями з полуничним кремом... Морем домашніх солодощів, які можна не лише вибирати з вітрини, але й замовляти до свят чи простого доброго настрою. (Торти на замовлення тут, до речі, готують навіть за 2–4 год до особливої події!)
Якщо солодке життя — то Cheese Bakery!