Опис
«Хінкальня» — це скорителька сердець. П’ять країн. Три десятки міст. Понад півсотні ресторанів... Цей заклад має стільки малих і великих досягнень, що можна загубити їм лік. Усе завдяки ніжним хінкалі, соковитіших за які не роблять навіть у Сакартвело. У цій страві все як годиться. Якщо яловичина, то лише рубана, а не подрібнена на фарш. Якщо сир, то саме імеретинський, ніжний, щедро засмачений часником. Якщо полуниця (улітку буває й не таке!), то в парі з маскарпоне... Одно слово, якщо хінкалі, то тільки в ресторані недалеко від Житнього ринку!
«Хінкальня» має що запропонувати кожному українському «горянину». Шанувальнику рідких страв — гострий і наваристий харчо. Цінителю випічки — хачапурі, що потопає в сацебелі й розтопленому сулугуні. «Хижаку» — шашлики й люля-кебаби просто з полум’я... У такому щедрому закладі не соромно ні запеченим із печерицями язиком себе потішити, ні тархун чи гранатове вино (може, чачу?) спробувати. Так вважають тисячі киян і гостей Києва, що замовляють тут, серед живих рослин і писаного посуду, то домашню пахлаву, то кахетинський коньяк, то...
Перелічувати добре, але значно ліпше нарешті побачити все на власні очі... і не тільки побачити.
Показати більше