«Смородина» — це найпопулярніші в Києві смаки різних кухонь під одним дахом. Насамперед — м’ясні смаки: стейки з української й американської яловичини, курка під унагі та песто чи свинячий шашлик — з мангалу, піца з прошуто або салямі — з дров’яної печі, а також бургери, особуко, телячий тартар і, звичайно ж, борщ.
«Смородина» повна сучасних дизайнерських рішень: тут і панорамні вікна (те що треба для ресторану посеред парку), і шоу-кухня, і оригінальні люстри, зібрані з ложок і чашок... У такій атмосфері душа співає, а тому в кінці кожного тижня заклад відчиняє двері для шанувальників караоке.
Ресторан не тільки досхочу годує, а й щедро розкриває перед відвідувачами смаки світових вин — від французьких до австралійських. До речі, отримати бокал червоного, білого чи ігристого можна й у подарунок: нерідко він стає елегантним подарунком до особливого приводу, як-от Восьме березня чи День усіх закоханих. Варто лише стежити за новинами «Смородини» — і вона зробить святковий день іще більш святковим.