Sanpaolo — ресторан-екстраверт. Київ давно загубив лік усім банкетам, які щасливо відгримів у стінах цього триповерхового сусіда столичних пам’яток, як-от стадіон «Динамо». Утім, немає потреби чекати чийогось дня народження або екстренно шукати собі пару на все життя, щоб завітати сюди. Sanpaolo прийме всіх і поведе світами авторської кухні, власної пекарні, «усесвітньої» винної кімнати... Навіть теплиці з екологічно чистими дарами землі й сонця. Світами, що заворожують уже на рівні опису.
Що ж у меню? Салат, у якому сплелися прошуто й фенхель. Цвітна капуста, просмажена й доповнена горіхами конфі. Чорниця, перетворена на мармелад і поєднана з паштетом із найніжнішої курячої печінки. Паста — борошняне море для окуня й креветок. Мармурова яловичина, що дає бургеру смак Техасу... Чимало овочевих, м’ясних і рибних див, що гармонують із капучино чи апельсиновим фрешем, бордо чи, скажімо, вершковим лікером. Європейських див у самому серці серця України.
Зауважте: у неділю ресторан може працювати лише за домовленістю.