Louters Lou Bar — це подорож, що подарувала Києву три речі: страви, алкогольні напої та любов до електронної музики. Усі зібрані в дорозі рецепти, усі історії тепер береже щоденник мандрівника — справжня книжка й синонім різноманіття. Про що же тексти, а отже, і меню? Про різноманітну локшину: із куркою або з тандемом кальмарів і мідій. Про бургери: не тільки з телятиною, а й із журавлинним джемом... Про все найбільш підхоже до напоїв. До лимонаду — газованого соло малини; генмайчі — гарячого дуету рису зеленого чаю; пива, текіли... До авторських коктейлів.
Тих, кого їжа надихає на знайомство з барменом, містер Лу Лутерс, щедрий мандрівник і тезка бару, пригощає відомими й самостійно вигаданими міксами. Наприклад, негроні та власним (до речі, маріупольським) поглядом на негроні. Причому кожний напій (часом із незвичними інгредієнтами: селеровим бітером, фіалковим лікером...) передає настрій країни з того самого щоденника. Так, Камбоджа трав’яна, Японія квіткова, Норвегія хвойна... Тому, хто вкладає в слово «подорож» той самий сенс, що й цей бар, є що потроху досліджувати.