Опис
«Любов та люди» — це сучасна Україна гастрономічною мовою. Україна не в образі борщу й вареників. Борщ тут, звичайно, є, і вареники є, і дещо зовсім-зовсім київське: власний хліб на заквасці, але сусідять вони з мозаїкою іноземних страв. Страв, що стали для столиці такими рідними, як гості — для ресторану. У меню зійшлися Японія — джерело рамену, Болгарія — мати погачі, Ізраїль — шанувальник хумусу. Найбільше постаралася Італія — авторка домашньої пасти й цінителька устриць.
Від Китаю ресторан отримав чай, від Ефіопії — каву, від Ірландії з Шотландією — віскі, безалкогольне вино — від Іспанії, а «звичайне» — від Франції. Останнім штрихом стали домашні лимонади — лише з натуральних фруктів та авторські коктейлі — лише від великої любові. Адже спочатку, із самого-самого початку, була саме любов.
Показати більше