Kin Kao — це зібрання найліпших паназійських традицій, дохідлива назва якого українською звучить як «Їсти рис». І хоча рис тут дійсно готують так, що ним зовсім не важко насолоджуватися паличками, кухня готова запропонувати набагато більше. В’єтнам, Китай, Таїланд, Японія, Корея — усе в одному меню. Усе — у двох варіаціях: гострій та адаптованій. Сети, які гість самостійно готує просто в залі, на корейському грилі,— щоб опинитися в Азії, не вирушаючи з Києва.
Неми з рисового паперу, локшина з лососем, стейк-салат із паростками сої, рамен із качкою, пібімпап із тофу... Kin Kao має безліч варіантів під безліч уподобань.
У пісочних, червоних і сірих тонах, серед живих рослин і справжнього моху на стінах, тут відбувається магія майже зовсім оригінальних рецептів. Хіба що помідори обсмажують не так сильно, як це роблять азійці, а масла використовують менше, творячи більш легкі страви. Не менш магічний у Kin Kao і бар — колекція традиційних сортів чаю, саке та, звісно, авторських коктейлів із дальньосхідними нотами...
Kin Kao — це екзотика, що будь-кому допоможе легко дістатися сьомого неба.