Kin Kao — це «Їсти рис». Тайці переклали би назву ресторану саме так. Рис тут і справді всюди. У китайських стравах вок — з качкою чи лососем; у корейському боулі пібімпаб — разом із тофу чи телятиною; у в’єтнамському супі фобо… Утім, рис — це лише початок. Що ще ресторан має для киян? «Каструлю» хоґо й азійські грилі — щоб гості самі варили й смажили восьминогів, свинину, квасолю та які завгодно ще продукти. Чайні церемонії — для шанувальників дзену й пуеру з асамом. Авторські коктейлі — на китайському улуні, японському саке, корейському соджу… От вона — Азія!
Таїланд і В’єтнам, Китай та Японія, Індія й Корея… Скільки країн подарувало цьому закладу свої найліпші кулінарні винаходи! Так у меню опинилися і спрингроли, і рамен, і падтай… Безліч страв, кожну з яких тут готують за оригінальним рецептом. Тільки, піклуючись про здоров’я киян, помідори для супу том’ям кухарі обсмажують не так сильно, як тайці, а курку гунбао роблять не такою жирною, як у Китаї. Тільки їжу (від карі до кімчі) пропонують і гостру, і адаптовану, менш «вогнедишну»… 99 % автентичності!
У барі теж панує Далекий Схід. З одного боку — крафтові лимонади (то маракуя, то лемонграс, то лайм…), цитрусові фреші й уже згадувані чаї: червоні, зелені, бірюзові… З іншого — «горілка» байцзю (в основі — спирт із зерен червоного сорго й вода китайських джерел), лікери з уме — кисло-солодких фруктів Країни сонця, що сходить… Навіть суперсухе пиво — японське, перше і єдине серед свого роду…
Kin Kao — це не тільки «Їсти рис». Це — «Жити на повну».