Kalyna — це кисло-гірке ім’я одного з «найсолодших» місць у столиці. Елегантність середземноморської кав’ярні, поєднана з кулінарною географією Італії та світовою неперевершеністю бельгійського шоколаду. Ресторан-кондитерська, на ґронах якого цілий рік важніють торти й печиво, морозиво й еклери, нуга й безе... Натуральність інгредієнтів, необов’язковість глютену й цукру, веселка з ягід і фруктів — тільки початок списку других імен Kalyna.
...Було би нелогічно бути українським закладом, пов’язувати себе з Італією, та не готувати ні вареників, ні пасти. Тож у Kalyna, ресторані — відміннику з логіки, ліплять і те, і інше. Було би нудно обмежитися цими стравами, тож добре, що заклад — шанувальник різноманіття за сімейними рецептами. Рецептами саме таких равіолі з індичкою, телячої ніжки чи брускет із лососем, які лежать у тарілці справжнісінького італійця. Рецептами — беззбройними підкорювачами гурманських сердець.