«Кафе на Нагірній» — це атмосфера приватного будинку, надійно схованого за дерев’яним парканом. Серед атрибутів щедро озелененого дому — піаніно й місця для читання, штучного водоспаду і аж ніяк не штучного гамаку — просто-таки буяють кухні світу. Насамперед — страви з печей, у яких народжуються смаки не тільки спецій, а й свіжих м’яса та риби — від звичної курки до екзотичної дорадо.
Крім звичного шашлику з телятини чи салату з тунцем, котлети по-київськи чи власноруч посоленого лосося, у «Кафе на Нагірній» можна спробувати і яку-небудь близькосхідну дивовижу, як-от махан — ковбасу з конини. Утім, заклад чекає не тільки на м’ясоїдів. Так, прихильникам сиру смакуватиме низка хачапурі, вегетаріанцям — грибний суп або салат із горіховим соусом, а ласунам — домашні торти й узвари.
Кажуть, колись там, де тепер вулиця Нагірна, Микита Кожум’яка вийшов переможцем із бою зі Змієм Гориничем. І хоча минули часи богатирів, продовжуються часи підкорення нових вершин — вершин смакового різноманіття.