I love kebab — це м’ясна душа Львова. На світі так багато «хижаків», чиї серця б’ються в ритмі рівномірно просмажених свинини й курятини, що він не мав жодного права не відкритися. Він — це ресторан, що закохує в кебаб навіть не з першого погляду, а з першого вдиху. З пекучим часником чи солодкою картоплею фрі; у дьонері S (308 г) чи XXL (680 г); у лаваші, булочці чи взагалі без хліба, це м’ясо завжди ідеальне. Важко повірити? Ресторан біля радіоринку завжди готовий розвіяти будь-які сумніви.
I love kebab має душу експериментатора, тож у цьому мережевому закладі завжди відбувається щось цікаве. То замість свинини в лаваші опиняється тунець, то з’являється сирно-грибна версія дьонера, то до страв починають подавати не тільки колу, а й авторські лимонади... Меню повне приємних сюрпризів!
На сайті мережі стверджують: щодня в понад 100 закладах, розкиданих по всій Україні, гостей тішать щонайменше 14 тис. дьонерів. Це, мабуть, найліпший доказ того, що I love kebab — це заклад швидкого харчування номер один.